Mijn naam is Talisa Dekkers en ik woon samen met mijn man Ron en ons zoontje Jax in Uitgeest. Ik ben planner op een kinderdagverblijf in Haarlem, ook ben ik bootcamptrainer en eigenaar van FlexFit. 

 

In 2018 is FlexFit ontstaan samen met Ron. Ron was op dat moment fitnesstrainer A,B Master en personal trainer en ik ben bootcamptrainer Master. De naam is ontstaan uit het idee van "flexibel" kunnen sporten met "flexibele" begeleiding. Sporten is voor iedereen anders en kan ook op elk moment in jouw leven een andere prioriteit hebben. Sport moet daarom kunnen meebewegen met jouw behoeften en de begeleiding daarin ook. Persoonlijke en flexibele begeleiding is daarom de kern van FlexFit.

 

De bootcamplessen zijn in 2018 begonnen voor familie, vrienden en collega's, maar er bleek al snel meer animo te zijn. Ron kreeg een andere baan en moest FlexFit op een laag pitje zetten, maar na vele aanvragen heb ik toch FlexFit kunnen voortzetten. Met veel plezier heb ik het kunnen uitbreiden en gelukkig nog wel met Ron achter de schermen. Door de corona ben ik ook online lessen gaan geven en deze blijken voor veel mensen een fijne toevoeging te zijn.

 

Nu zijn daar ook de FlexMOM lessen (zwanger en fit) bij! Samen met mijn zusje Selina. Zij is verloskundige in de regio IJmond. Wij willen onze krachten bundelen, zodat wij fijne lessen kunnen geven met leuke oefeningen en wat meer verdieping in de zwangerschap en het veranderen van jouw lichaam in deze periode.

 

De Kinderbootcamplessen, wat is dat een feestje om te doen. Helemaal met mijn achtergrond als pedagogisch medewerker, kan ik zo fijn mijn 2 passies samenvoegen. Lekker aan de gang met de kids en hun ouders.

 

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen zich fijn voelen en dat ik persoonlijk betrokken ben met de sporters.

Sporten moet leuk zijn, flexibel en laagdrempelig, zodat er in elk moment van jouw leven invulling aan gegeven kan worden.

 

Schroom daarom niet om jouw specifieke behoeften, klachten en doelen aan te geven! 

Ik hoop je snel te zien bij een van onze lessen!


Medewerkers

Talisa Dekkers Hekelbeeke

 

Bootcamp instructeur

 

Geeft de lessen:

- Bootcamp buiten

- Bootcamp online

- FlexMOM

- Kinderbootcamp

Selina Hekelbeeke

 

Verloskundige

 

Geeft de les:

- FlexMOM